Děkujeme všem

teplakacka


Chtěli bychom vám všem strašně moc poděkovat za celé Free Art Friday! Minulý pátek jsme si s vámi neskutečně užili! Chceme poděkovat zejména všem vystavujícím, kteří dodali svá krásná díla a všem návštěvníkům, kteří si je odnesli domů a sdílejí je s námi i s vámi! 
Jsme neskonale vděční všem, kteří nás podpořili Tepla kackaDenisa Knížkova - realitní specialista, Rámařství Procházka - Kamýk, Pražská konzervatoř!
Děkujeme skvělému DUP39.cz za prostory a výbornému Divadlo X10, na které rozhodně doporučujeme zajít!
Děkujeme Awali za podmanivou hudební atmosféru a kreativní workshop! Terce Černé za workshop Scribblingu, který trval mnohem déle, než měl, protože jste do toho byli tak zabraní!
Neskutečně děkujeme všem, kteří dorazili na přednášky a podělili se s námi o střípky z jejich světů - Karolína Wellartová, Terce Liškové z Material Times a Sáře Pokorné z ArtIn Atelieru, Ondra Michálek a Petr Bernard Němec z Meet Art a Heleně Jurenkové ze stand-u v KaShaFe!
Děkujeme za dokonale zvládnutý bar, pochutinky a lásku od S láskou Karel!
Děkujeme Vacovická hospoda za celou hudební podporu! Kdybyste někdy jeli kolem Vacovic, stavte se za nimi na drink, popovídání, či za nějakou kulturou!
Děkujeme také moderátorce Denisa Knížková za zvládnutí tempa večera, pohotové reakce a bezvadnou moderaci večera!
A před kým smekáme klobouk jsou naši dobrovolníci! Bez dobrovolníků by to vůbec, ale vůbec nešlo! Děkujeme moc!
A spolu s nimi také děkujeme za podporu všem našim kamarádům, kteří jsou jakýmkoliv způsobem s námi!
... A ještě jedno speciální poděkování jde za celým doprovodným programem Free Art Friday- a to výstavě prodejních děl Artywall - verni // Free Art Friday! Kde bychom chtěli poděkovat celému Meet Art za poskytnutí neskutečných prostor a uspořádání vernisáže, workshopů figurální malby, Molotow™ fix show - kterým děkujeme za vyčerpávající a úžasnou přednášku - a také skvělou párty!
... a samozřejmě Erdir Oh za vizuál!
❤️

0 komentářů:

Post a Comment

Coprights @ 2014, Free Art Friday Praha | Templatelib